maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kuvaamisen sietämätön vaikeus

Tänään ajattelin, että otetaan jokaisesta koirastamme rakennekuva. Rakennekuva on sivusuunnasta otettu kuva, josta pystyy tarkastelemaan koiran sivuprofiilia. Pyysin Laurin ottamaan kuvia kun minä asettelisin koirat vuorollaan seisomaan ja lopputulos oli tämä:

Gimmalla meni pasmat sekaisin kun se tajusi että tästähän saa palkaksi nameja:Bono leikki lintukoiraa:


Fani oli lähinnä järkyttynyt koko tilanteesta:Essi....:Emma on töpöhäntäinen:Sissi halusi että kuvissa näkyy etenkin kaula ja kaunis hymy:


Balookin on töpöhäntä sukua ja sen mielestä koko kuvausessio oli epäilyttävää touhua:Entäs ne onnistuneet otokset? Niitä ei ole ( tai on, Bonosta ja Gimmasta ja ne lisäsin niiden omille esittelysivuille ) Kymmenkunta kuvaa tuli otettua per koira, mutta aina joku heilui, hääräsi, hyöri ja pyöri niin, että kuvista tuli enemmän tai vähemmän tärähtäneitä ja asento oli kaikkea muuta kuin rakenteellisesti edustava...Tarhoissa ulvovat kaverit eivät auttaneet oikein ketään keskittymään. Huono idea ottaa koko päivän tarhassa olleista, täynnä virtaa olevista koirista kuvia, joissa pitäisi pystyä olemaan edes pari sekuntia paikoillaan. Huokaus. Jätämme kameran suosiolla odottamaan parempaa päivää ja lähdemme treenaamaan koirat pimeän laskeuduttua.

3 kommenttia: